Vrednote

10 članov sestavlja popolno deseterico, ki je inovativna, rada odkriva nove veščine, je polna norih idej, predvsem pa: SE RADA ZABAVA.

Nekatere FLL vrednote so nam bližje (npr. ZABAVA), na drugih pa smo morali še malce delati 😊. Jasno, da smo se tudi pri tem močno zabavali.

Igra FPL

Ekipa FPL je razvila lastno strateško igro FPL: FANTASTIČEN POBEG NA LEPŠE, ki simbolizira idejo našega projekta: ZABAVAJMO SE BREZ MOBITELOV, DRUG Z DRUGIM, KLEPETAJMO, SMEJMO SE, IGRAJMO SE, DRUŽIMO SE. Hkrati terja uporabo FLL vrednot. Uspeh igre ni odvisen od sreče, pač pa od sodelovanja, inovativnosti, dobrih idej.

Team Building

Ob petkih smo naše delo pogosto popestrili s Team buildingom. Največkrat ga je pripravil naš Klemen, občasno pa tudi učitelji.

Ob izzivih, ki smo jih reševali, smo se še posebej dobro spoznali. Videli smo, kdo kloni pod stresom (nihče, seveda!), kdo je kriv (vsi, ampak eden še malo bolj), kako delujemo kot skupina. Kar pa je najpomembnejše: med seboj smo se povezali.

Domáčica ali Domačíca

Zavezniki Lego Loka

Kdo bi si mislil, da bomo med svojimi konkurenti našli nove prijatelje? Naše zavezniki so člani ekipe Lepo Loka. Prišli so celo na obisk k nam, na Prule, kjer smo drug drugemu pripravili pripravili poseben izziv, naše druženje pa smo zaključili ob »pici, da te kap« in druženju v naši klepetalnici.